Skórka pomarańczowa w czekoladzie - luzy 2 kg

Skórka pomarańczowa w czekoladzie - luzy 2 kg

Skórka pomarańczowa - to nie soczysty miąższ, lecz gruba i mięsista skóra w czekoladzie jest przedmiotem pożądania smakoszy. Czekoladowe pyszne pałeczki z paskami kandyzowanej skórki w środku są smaczne i aromatyczne oraz pięknie się prezentują. Naprawdę warto!

Masa netto: 2 kg
Kod produktu: spl
Jednostka sprzedażowa: Karton (2 kg)
Karton zbiorczy: 16 x 23 x 12 cm
Waga brutto kartonu: 2,1 kg
Opis: kandyzowana skórka pomarańczy, ręcznie krojona na drobne paski, manufakturowa produkcja
Zawiera:

Kandyzowana skórka pomarańczowa, Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 43%,
Informacja o alergenach:
soja (z lecytyny), dwutlenek siarki, pszenica