Europejskie Fundusze - Program Regionalny Europejskie Fundusze - Program Regionalny Dolny Śląsk Unia Europejska - Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego Unia Europejska - Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Jarzębina w czekoladzie - luzy 2 kg

Jarzębina w czekoladzie - luzy 2 kg

Małe owoce jarzębiny kandyzowane są tradycyjnymi metodami, dzięki czemu nabierają pysznego kwaskowatego smaku. Smak ten w połączeniu z deserową czekoladą, którą oblewamy te owoce, stanowi prawdziwą gratkę dla koneserów i poszukiwaczy oryginalnych przysmaków.

Masa netto: 2 kg
Kod produktu: jal
Jednostka sprzedażowa: Karton (2 kg)
Karton zbiorczy: 16 x 23 x 12 cm
Waga brutto kartonu: 2,1 kg
Opis: kandyzowana polska jarzębina, całe owoce, unikalna receptura, manufakturowa produkcja
Uwagi: PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
Zawiera:

Kandyzowana jarzębina, Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 43%,
Informacja o alergenach:
soja (z lecytyny)